AI Opleiding
voor Scholen in België
#AI4School


In de snel veranderende wereld van vandaag is  kunstmatige intelligentie (AI) een onmisbaar onderdeel geworden van ons dagelijks leven en werk.

Het is essentieel dat we onze studenten, leerkrachten en directies voorbereiden op deze technologische revolutie.

AI kan gepersonaliseerde leerervaringen bieden, administratieve taken automatiseren en nieuwe mogelijkheden creëren voor zowel studenten als docenten. 


Help ons en vul de survey in.
👇

Hoewel AI soms angstig kan lijken, hoeven we niet bang te zijn we zijn hier om te helpen. Het is een feit dat studenten AI toch zullen gebruiken, dus kunnen we het beter begrijpen en zelf toepassen. Door AI te integreren in het onderwijs, kunnen we het hele educatieve systeem transformeren en iedereen een gepersonaliseerde leerervaring bieden.

AI kan leerkrachten helpen met administratieve taken, waardoor zij meer tijd hebben om zich te concentreren op hun leerlingen. Dit betekent dat leerkrachten meer tijd kunnen besteden aan interactief lesgeven, feedback geven en mentorschap, wat uiteindelijk leidt tot betere leerresultaten voor de studenten.

De noodzaak voor AI-educatie is hoog en urgent. In een wereld waar kunstmatige intelligentie snel onze manier van leven en werken verandert, is het essentieel dat we goed voorbereid zijn op deze toekomst. We hebben een korte survey opgesteld om uw inzichten en behoeften beter te begrijpen. Uw feedback is van onschatbare waarde voor ons allemaal.

Laten we samen de toekomst van het onderwijs transformeren met de kracht van AI. 

#AI4School 

Educative voordelen

Voor Studenten

Kunstmatige intelligentie (AI) kan het educatieve systeem aanzienlijk verbeteren door studenten een reeks voordelen te bieden. 

Voor Leerkrachten

Kunstmatige intelligentie (AI) kan het educatieve systeem ook verbeteren door leerkrachten een reeks voordelen te bieden. 

Enkele statistieken over jobs en bijscholing


Deze cijfers benadrukken de dringende noodzaak om AI-onderwijs te integreren in ons curriculum om onze studenten voor te bereiden op de toekomst.

Deel Onze Boodschap

Help ons de boodschap te verspreiden! Kopieer en deel de onderstaande social media post om anderen te informeren over het belang van AI onderwijs: 


Voorbeeld Social Media Post:

AI verandert de wereld en het onderwijs moet mee evolueren! 🌍
📚 Bereid je school voor op de toekomst met ons AI opleidingsprogramma voor leerkrachten, directeurs en studenten. Ontdek meer op
https://www.webwizart.be/ai-opleiding-voor-scholen-in-belgie.
#AI4School #WebWizArt


#AI4School 

Onze Missie

Onze missie is om een uitgebreid AI-programma te ontwikkelen dat leerkrachten, directeurs en studenten helpt om de vaardigheden en kennis te verwerven die nodig zijn in de moderne wereld. Dit programma omvat:


Deelnemen aan een Call

We nodigen u uit om deel te nemen aan een korte video call van 30 minuten om uw specifieke behoeften en verwachtingen te bespreken. Uw input is van onschatbare waarde voor het ontwikkelen van een programma dat perfect aansluit bij de behoeften van uw school.


Vul de Survey Nu in !! 

Uw feedback is van onschatbare waarde voor ons. Vul onze korte survey in om ons te helpen uw behoeften en verwachtingen beter te begrijpen. Dit zal ons helpen om een programma te ontwikkelen dat optimaal aansluit bij uw school.


Hoe willen we dit bereiken

Stappenplan voor het Implementeren van AI in het Onderwijs

Om ons doel te bereiken en AI effectief te integreren in het onderwijs, volgen we een gestructureerd stappenplan. Dit plan omvat het verzamelen van informatie, analyseren van de gegevens, bepalen van de opleidingsmethoden en formaten, en het starten van proefprojecten.

Stap 1: Informatie Verzamelen

Stap 2: Gegevens Analyseren

Stap 3: Opleidingsmethoden en Formaten Bepalen

Stap 4: Proefprojecten Starten

Stap 5: Schaalvergroting en Doorlopende Ondersteuning


Door dit stappenplan te volgen, kunnen we een goed onderbouwd en effectief AI-programma ontwikkelen en implementeren dat leerkrachten en studenten voorbereidt op de toekomst.


Contact

Heeft u vragen of wilt u meer informatie?
Neem gerust contact met ons op via
→  AI4School@webwizart.be.

We staan klaar om al uw vragen te beantwoorden en 

u te ondersteunen bij de implementatie van AI in uw school.

Samen kunnen we de toekomst van het
onderwijs vormgeven met AI!

#AI4School